Tetőcsere Otthonfelújítási támogatással 2021-ben

Tetőcsere Otthonfelújítási támogatással 2021-ben

2021-ben és 2022-ben a Magyar állam nagyszabású Otthonfelújítási támogatást adhat illetve Otthonteremtési programot indított a gyermekes családok részére, ami tetőépítésre és tetőfelújításra is használható Csomádon és országszerte. A támogatási tájékoztatót a Magyar Államkincstár weboldalán(allamkincstar.gov.hu) illetve a www.csalad.hu weboldalról lehet letölteni.

Ha szabad kapacitású, megbízható, tervezett idejű tetőfedőt, ácsot illetve bádogost keres Pestmegyében illetve Csomádon, megtalálta! 
Elmegyünk, felmérjük az igényeket és árajánlatot adunk. Több féle kivitelezésű tetőfedést és anyagbeszerzést is vállalunk, igény szerint, számlával!

Vállaljuk régi tetők javítását, új tetők és tetőszerkezetek kivitelezését is és más tetőszerkezeti munkákat is, mint pl.:ácsmunka, bádogos munka, ereszcsatorna, Lindab tetőfedés, lécezés, fóliázás, ereszdeszkák-madárdeszkák festése, zsindejezés, palajavítások, kúpcserép lekenése, leszögelése.

Hívjon most!  +36 30 526 8532

otthonfelújítási támogatás, otthonfelújítás 2021, otthonfelújítás 2022, otthonteremtés, otthonteremtési program, új tetőszerkezet, bádogos munkák, ács munkák, tetőfelújítás