Új tető építése Csörögön

Új tető építése Csörögön

Leggyakrabban négy féle tetőfedési módszert használnak magyarországon, ezek a legeltejedtebbek. Többek közt ez a cserepes lemezes tetőfedés, hagyományos cseréppel készült tetőfedés, állókorcolt lemezfedéssel készült tetők építése és zsindely tetők vagy Zsindejezési módszer.

A cserepeslemezes tetőfedés vagy Lindab cserepeslemez tető az egyik legesztétikusabb és legtartósabb tetőfedő anyag a piacon. Kinézete nagyon hasonlít a hagyományos kerámia cserepes kivitelre, tartós és időtálló fedési módszer.

Speciális bevonatuknak köszönhetően nem igényelnek karbantartást, általában 30-40 éves élettartalmúak. Nagy előnye, hogy több fajta felületen és különböző hajlásszögű tetőknél is használható. Néhány évente érdemes a felületét magasnyomású vízzel letisztíttatni, hogy mindig tisztán és újszerűnek nézzen ki.

A 19. század első felétől legelterjedtebb tetőfedőanyag mindmáig a hagyomásnyos beton és kerámiacserép. Ezek a cserepek, kivétel nélkül mindig lécezett tartószerkezetre rögzítik fel. Hosszú életűek a beton és kerámiacserepek, hiszen ellenállóak szinte minden időjárási hatással szemben, színtartósságuk jó, törés illetve repedés esetén egyszerűen cserélhetőek. Környezetbarát anyagból és kivitelezéssel készülnek.

Az állókorcos lemezfedés vagy Lindab korcolt lemezes tetőfedés az egyik legrégebbi technológia a tetőfedés kivitelezések között, amely ma is népszerű.
Ez a tetőfedési módszer kiválló családi házak, gazdasági épületek, templomok, valamint más jellegű épületek tetőinek hosszúéletű és esztétikus befedését szolgálja. Tisztítása egyszerű, időjárásálló.

A tetőzsindely, vagy zsindejezett tetők a kerámiacserepek után a legelterjedtebb tetőfedő forma a praktikussága, ára és más előnyök miatt, amit úgy mint építészek, tulajdonosok előszeretettel kihasználnak.

 

Ahhoz, hogy időtálló, megbízható és hosszútávó élete legyen ezeknek a kivitelezéseknek, érdemesés hozzáértő szakemberhez fordulni, akik pontosan és szakszerűen rögzítik a cserepeket. Mi válllaljuk, hogy pontos, helyes és precíz munkával kivitelezzük, minden igényt kielégítően úgy a tetőfedés minden fajtáját  Csörögön és környékén.
Kérjen árajánlatot most! Hívás: +36 (30) 526 8532

 

 

 

cserepezés, korcolt lemezelés, zsindelyezés, tetőfedés, ácsolás