Tetőfedés több féle módon

Tetőfedés több féle módonGarantált minőség, korrekt árakkal!

Készíttesse háza tetőfedését, előtetőit, teraszának tetőfedését velünk! Vállaljuk új és régi tetők fedését, felújítását valamint ha szükséges a tetőszerkezetek javítását is. Legyen szó cserepes tetőfedésről, cserepeslemezről, trapézlemezről, zsindelyes, palatetős fedésről vagy akár korcolt lemezfedésről számíthat a szaktudásunkra.

Milyen tetőfedéseink közül választhat?

  • Cserepes tetőfedés
  • Cserepeslemezes tetőfedés
  • Palazsindelyes tetőfedés
  • Bitumenes tetőfedés
  • Korcolt tetőfedés
  • Trapézlemezes tetőfedés

Milyen tetőfedést válasszunk?

A modern tetőfedő anyagok közül a betoncserép és az égetett agyagcserép örvend a legnagyobb népszerűségnek, esetükben az ideális tetőhajlásszög 20° - 45°. Ha tetőfedésen vagy tetőfelújításon gondolkozunk akkor a tető hajlásszöge meghatározó tényező. Azonban mostanra hazánkban is egyre népszerűbbé váltak a lemezes tetőfedések. A cserepeslemezes tetőfedés ideális új tetők építésénél és régi tetők felújításánál is. Költséghatékony megoldás mindkét esetben. Ezek a lemezes tetőfedések jól bírja a zord időjárási körülményeket is, ezért kifejezetten ajánljuk ügyfeleinknek.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek , egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit az Ön elképzelései szerint , rövid határidőn belül. Fontos számunkra a profi, precíz kivitelezés és ügyfeleink elégedettsége , ezért csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, munkáinkra garanciát biztosítunk!